У Харкові молодий чоловік страшно звів рахунки з життям. Про це розповіли в Головному управлінні Національної поліції Харківської області.

За словами правоохоронців, жахлива подія сталася вдень у вівторок, 12 листопада, в багатоквартирному будинку, розташованому на вулиці Амосова. Їм надійшло повідомлення про те, що 23-річний хлопець покінчив з собою. Прибувши на місце події, поліцейські виявили тіло загиблого на даху поруч розташованого магазину.

Хлопець перерізав собі горло і викинувся з вікна, фото: Об'єктив

Хлопець перерізав собі горло і викинувся з вікна, фото: Салтівка

Хлопець перерізав собі горло і викинувся з вікна, фото: Салтівка

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами очевидців, самогубець скинувся з восьмого поверху. Попередньо він перерізав собі горло.

За словами сусідів хлопця, він був позитивним, не зловживав алкоголем і вів активний спосіб життя. Його сестра розповіла, що вони жили удвох. Напередодні самогубства брата вона не ночувала вдома, а коли повернулася, то виявила, що двері замкнені зсередини. Вона стукала і кликала брата, але той так і не відкрив.

Перед тим, як вистрибнути з вікна, він нібито відповів сестрі через двері: "Не стукайте, я лечу".

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.uа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.