Погода у Харкові 13 листопада обіцяє бути не дуже приємною: весь день небо будуть приховувати щільні хмари, а повітря не прогріється більше, ніж до 10 градусів тепла. До них приєднаються туман і дрібний дощик, обіцяє сайт Sinoptik.

Вночі похолодає – температура опуститься до 5 градусів тепла.

Рекордно теплим 13 листопада в Харкові було в 1974 році – 11,2 градуси вище нуля. Рекордно холодною – у 1993 році – 12,6 градусів морозу.

Погода в Україні, фото: Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди сьогодні вшановуються апостолів від 70-ти: Стахій, Амплій, Урван, Наркісс, Апеллій і Аристовул. Вважалося, що, якщо до цього дня листопад з дерев листя не струсив, значить, довга зима бути мусить.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сильний північно-східний вітер у цей день – бути дощу або мокрому снігу.

Золотисто-червонястий колір сонця при сході й заході, а також світло-рожевий колір ранкової зорі віщують негоду і вітер.

Якщо день видався сонячний – чекай теплої зими; а якщо хмарний – в середині грудня будуть сильні морози. Крім того, зайці вже давно повинні були змінити літню шубку на зимову.

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.