Аваіаперевізник-лоукостер SkyUp вчора розпочав виконання рейсів з Харкова до столиці Грузії Тбілісі, повідомляє агентство “РБК-Україна”.

Як повідомляється, рейси між Харковом та Тбілісі будуть виконуватись два рази на тиждень — по вівторках та п’ятницях. Вартість квитка на рейс розпочинається від 1791 гривні.

лоукост SkyUp
лоукост SkyUp

За словами представників перевізника цей рейс має бути цікавим прихильника екстремального відпочинку, оскільки поблизу від Тбілісі розташовано відомий гірськолижний курорт Гудаурі.

Нагадуємо, що нещодавно інший лоукостер RyanAir запустив авіарейси до польського Познаня та литовської столиці Вільнюса.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс з Харкова до Будапешта

Також Знай.ua писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найпривабливіших міст для туристів своєї країни.