На вихідних у Харкові пройшла традиційна виставка ретро-автомобілів, присвячена Дню автомобіліста, повідомляє агентство “УНІАН”.

Як повідомляється, на виставці були представлені понад 80 моделей транспорту — від дитячих іграшкових коників 50-х років минулого століття до автомобілів представницього класу. Серед експонатів були Ford T, якому вже понад 100 років, та армійський позашляховик Willys часів Другої Світової війни.

У Харкові показали виставку ретро-техніки

До Дня автомобіліста у Харкові показали ретро-техніку. Її проводять понад 20 років, розповів організатор Олександр Осетров. Збиратися почали від ранку — на майдані Конституції. Далі водії проїхали вулицею Сумською до майдану Свободи. За словами Осетрова, представили близько 80 різних моделей транспорту — від дитячих коників 50-х років минулого століття до автівок вищого класу. Серед них — Ford T, якому майже 100 років, та американській Willys часів Другої світової війни. Участь у виставці взяли водії з Сум, Дніпра, Бердянська та Києва.

Geplaatst door UA: Харків op Zondag 27 oktober 2019

Окрім харківських автоентузіастів у виставці взяли участь автолюбителі з Сум, Дніпра, Києва та Бердянська (Запорізька область).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що у Харкові в ці дня триває виставка фотографій, присвячена 30-річчю падіння Берлінської стіни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, франківськ повернеться у Льодовиковий період: українцям влаштують драйвове шоу у серці Прикарпаття

Також Знай.ua писав про те, що чотиринога жінка "зламала мозок" сотням людей: ненароджений сіамський близнюк чи дивний набір органів.