У Харкові співробітника правоохоронних органів помітили за кермом автівки, яку викрали в Києві, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, про це правоохоронців повідомив чоловік, в якого влітку вкрали цю автівку. Він посилався на очевидців, які бачили поліцейського за кермом своєї машини та впевнений, що коп має відношення до покривання злочину.

поліція, фото - з відкритих джерел
поліція, фото - з відкритих джерел

Наразі вирішується питання про відкриття провадження за частиною 1 статті 396 Кримінального кодексу України, а також прийняте рішення про проведення службової перевірки.

Нагадуємо, що нещодавно у Харкові сталось ДТП — водій автівки “Славута” на переході збив дівчину-пішохода.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, обіцяний, і навіть розпочатий ремонт шляху був виконаний лише на 70%, з грубими технологічними порушеннями

Також Знай.ua інформував про те, що під Києвом на одеській трасі сталася ДТП з бензовозом, є постраждалі. Розлитий на трасі дизель змивали рятувальники.