У Харкові захворюваність на інфекційні хвороби збільшилась майже на чверть, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, усього за цей рік на інфекційні хвороби перехворіли 12564 чоловіки — на 25% більше, ніж минулого року. Зокрема, майже в 10 разів збільшився рівень захворюваності на кір та в тричі більше людей перенесли коклюш.

Епідемія грипу в Україні
Епідемія грипу в Україні

Проте, епідеміологи зафіксували суттєве зниження кількості кишкових інфекцій — на 61% менше випадків захворювання на ротавірусний ентерит, на чверть — на гастроентероколіт. Також медики відзначають, що вперше за тривалий час серед інфекційних хвороб превалюють ті, які передаються повітряно-крапельним шляхом.

Нагадуємо, що вчора через невідповідність заявленим характеристикам з продажу в Харкові вилучили вершкове масло “Селянське 72,5%” виробництва Веселиновського заводу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.uа писав, що нардеп Андрій Холодів прокоментував "закриття" фабрики British American Tobacco.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що British American Tobacco зупинила виробництво в Україні: "Бравіссімо!".