В одному з харківських дитячих садків стався неприємний інцидент, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, вчора ввечері у дитячому садку №50 на проспекті Гагаріна вихователька не вгледіла за одним з дітей. Зникнення помітили, лише коли за хлопчиком прийшла мама.

За словами батька малюка, через годину його знайшов кур’єр служби доставки піцци. Хлопчик стояв біля під’їзду свого будинку та тримав у руках пакет чіпсів. Хто купив дитині чіпси — невідомо, ніхто з продавців не бачив, щоб їх купували цьому хлопчику. Однак, батьки стверджують, що незнайомця могли просто відлякнути.

В Департаменті освіти Харківської міської ради запевняють, що винні в цьому інциденті будуть покарані.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, що у Харкові водій однієї з маршруток хамив пасажирам-пільговикам — підлітку з багатодітної родини та двом пенсіонеркам.

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількость ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.