В Краснокутському районі Харківської області чоловік покінчив із собою після того, як не зміг поговорити з дружиною, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Як повідомляється, чоловік почав розмову про розлучення, але дружина втекла в нього та сховалась в кіоску. Після цього чоловік вистрелив собі в голову з рушниці — рана виявилась смертельною.

Швидка допомога
Швидка допомога

Наразі відкрите провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України з поміткою “самогубство”. Встановлюються усі обставини трагедії.

Нагадуємо, що днями у Харкові поліцейський на своєму позашляховику наїхав на велосипедиста, що зіштовхнувся з іншою автівкою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.