В харківській школі №121 мало не сталась трагедія, повідомляє медіа-група “Объектив” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, просто під час уроку в одному з кабінетів обвалилась стеля, елемент якої впав на вчительський стіл. В соціальних мережах повідомляють про те, що, на щастя, в цьому інциденті ніхто не постраждав.

Наразі з’ясовуються подробиці та причини цього інциденту.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадуємо, що вчора в одній із шкіл Дніпропетровської області лікарі зафіксували спалах захворювання на гепатит А — цю інформацію наразі перевіряють фахівці епідеміологічного контролю.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчата, яким випала доля народитися сіамськими близнюками, і за якими стежила вся Україна, померли ввечері в суботу, 5 жовтня.

Також Знай.ua писав про те, що відомий лікар-трансплантолог Олег Котенко, який раніше був затриманий правоохоронцями під час спроби хабара, продовжить операції.