Сьогодні, 7 жовтня, у Харкові та області очікується суттєве похолодання, але морозів та опадів не передбачається, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозом синоптиків температура вдень становитиме від 8 до 10 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 3-5 градусів вище нуля. Вітер — західний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні на більшій частині України вночі очікуються заморозки, лише на сході температура повітря залишатиметься вище нуля. Також у південних областях синоптики прогнозують дощі.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що сьогодні гривня суттєво зміцнилась — її офіційний курс на 7 жовтня становить 24,61 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни вшановують пам’ять святої рівноапостольної Фекли Іконійської.