Дзержинський районний суд Харкова присудив 25,5 тисяч гривень штрафу підполковнику ЗСУ, який попався на отриманні хабаря, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, підполковник за 500 долларів запропонував допомогти пришвидшити питання з отриманням необхідних документів для мешканця Харкова, який збирався змінити місце прописки і для цього мав надати у центр адміністративних послуг Харкова посвідчення військовозобов’язаного або посвідчення про приписку до призовної дільниці.

Хабар
Хабар

Затримали підполковника на автостоянці під час отримання грошей.

Нагадуємо, що в Запорізькій області прокурор пропонував закрити справу про крадіжку з магазину за хабар в розмірі 6 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Одесі водії таксі розробили інтерактивну карту "згубних місць" на дорогах міста.

Також Знай.uа писав, що Міністр фінансів Оксана Маркарова прийшла на допит в Державне бюро розслідувань. У справі її допитують як свідка у справі про націоналізацію Приватбанку.