У Харкові визначили найкращого серед юних хіміків міста, повідомляє портал “StatusQuo”.

Всього у змаганнях взяли участь 75 школярів, які виступали у складі 13 команд. Найкращою серед них стала збірна Немишлянського району. Друге місце поділили команди гімназії №47 та ліцею №89, а третіми стали одразу чотири команди — збірна Слобідського району, Харківської спеціалізованої школи №3, гімназії №116 та фізико-математичного ліцею №27.

школярі
школярі

В особистому заліку перемогу на конкурсі поділили Євген Круторогов із школи №49 та Олександра Мельник із школи №28. Друге місце посіли учениця спеціалізованої школи №80 Олена Лемех та Максим Алєксєєв із гімназії №116. Третіми стали четверо юних хіміків — Олексій Шульга з фізико-математичного ліцею №27, Марина Воронцова з гімназії №116, та Олександр Коваленко і Павло Зінченко з спеціалізованої школи №3.

Переможці конкурсу в жовтні-листопаді представлятимуть Харків на всеукраїнському конкурсі юних хіміків у Луцьку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні на сайті міської влади Львова з’явилась петиція щодо заборони продажу в шкільних їдальнях вафель, чіпсів та снеків.

Як повідомляв портал Знай.ua, у вінницькому "Особливому театрі" акторами стали діти з синдромом Дауна та аутизмом.

Також Знай.ua писав про те, що у їдальні Львівської облради депутатам пропонують смачні та недорогі страви