Харків'янка, яка дістала титул "Міс Україна-2019", Маргарита Паша, відмовилася давати інтерв'ю українською мовою для програми "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Ведуча відомого телешоу розповіла, що Паша не захотіла з нею спілкуватися українською мовою.

На своїй сторінці в Instagram "Міс Україна" написала "цікавий" пост, де заявила, що має право розмовляти тією мовою, якою вона хоче - російською. Тим, хто з нею не згоден радила відписатися.

Трохи пзніше, коли до красуні дішло, що написала щось не те, вона видалила частину посту, але було запізно. Обурені українці закидали дівчину докорами. "За що їй дали титул?", "Яка ви" Міс Україна ", якщо не поважаєте свою країну, її мову?".

Паша пояснювала та виправдовувалася у черговому пості:"Це чистої води наклеп заздрісників! Я обома мовами володію в рівній мірі", а про інтерв'ю з Катериною Осадчою заявила, що не змогла спілкуватися через погане самопочуття.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як уже писав Знай.ua, "Міс Україна 2019" спробувала виправдатися за мовний скандал.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав гаряча фанатка "Ліверпуля" з України підтримала команду своїми "м'ячиками".

Портал Знай.ua повідомляв "Міс Україна 2019" у рваних джинсах і з короною заявила про небажання спілкуватися українською.