На Харківщині оголошене штормове попередження, повідомляє портал “Харків Times” з посиланням на Харківський регіональний центр гідрометеорології.

Як повідомляється, синоптики прогнозують західний вітер, швидкість якого становитиме 7-12 метрів на секунду з поривами вітру та шквалами до 15-20 метрів за секунду.

Також регіональний центр гідрометеорології протягом усього дня прогнозує дощі при досить теплій температурі повітря.

Нагадуємо, що на сьогодні на більшій частині території України синоптики прогнозували ясну та теплу погоду без істотних опадів. Про дощі попереджали лише в трьох східних областях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні офіційний курс гривні дещо знизився та становить 24,14 гривень за долар.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять мучениць Аріадни Проміської та Ірини Єгипетської.