Генеральний прокурор Руслан Рябошапка призначив нового прокурора Харківської області, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, новим очільником прокуратури Харківщини став Олександр Фільчаков, який до цього працював головою Харківської місцевої прокуратури №2. Згідно із наказом Рябошапки заступити на свою нову посаду Фільчаков має вже сьогодні, 1 жовтня.

Варто зазначити, що на офіційному сайті Генеральної прокуратури інформація про прозначення Фільчакова головою прокуратури Харківської області поки що відсутня.

Нагадуємо, що колишнього прокурора Харківської області Юрія Данильченка Рябошапка звільнив з посади майже тиждень тому — 25 вересня.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.ua писав про те, хто закриває рота Андрію Богдану.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський призначив главу Офісу Президента Андрія Богдана головою комісії державних нагород та геральдики.

Також Знай.uа інформував про те, що розмитнення "євроблях" озолотило держбюджет України: в рази більше від запланованого.