У Харкові Київський районний суд присудив 2,4 роки за гратами чоловіку, який минулої весни вчинив дебош у піцерії, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, у квітні минулого року в одній з піцерії п’яний чоловік почав поводити себе агресивно, гучно лаятись та скандалити з іншими відвідувачами. На зауваження він не реагував, тож барменам довелось викликати поліцію.

У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду
У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду

Дебошир почав кидатись на правоохоронців, намагатись вихопити в них зброю. В одного з поліцейських він відірвав шеврон, іншому розсік брову.

Суд присудив хулігану 2,4 роки за гратами, але одразу змінив вирок на один рік умовно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що тиждень тому в Одесі п’яний дебошир закидав поліцейських камінням.

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою.