Ленінський районний суд Харкова залишив під вартою одного з поліцейських, яких підозрюють у вимаганні хабарів в пасажирів станції метро “Південний вокзал”, повідомляє портал “StatusQuo”.

суд
суд

Як повідомляється, захист вимагав для перевертня в погонах переведення під цілодобовий домашній арешт, однак суд вирішив залишити підозрюваного під вартою без права виходу під заставу. Інших чотирьох фігурантів цієї справи, яким інкримінують одразу шість статей Кримінального кодексу України, в тому числі — створення злочинного угрупування, апеляційний суд раніше відпустив під заставу в розмірі від 106 до 141 тисяч гривень.

Нагадуємо, що у Запорізькій області звільнений з лав поліції “перевертень в погонах” намагається поновитись через суд.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Знай.иа писав, щоб зацікавити школярів навчанням, реформи про Нову українську школу мало, в Івано-Франківській загальноосвітній школі №3 цього року з'явилися перші навчальні роботи Фотон.