Харківським рятувальникам довелось показати чудеса винахідливості, рятуючи кошеня, яке впало в каналізацію, повідомляє портал “Politеka”.

Як повідомляється, нявчання кошеняти почули перехожі, але дістати його виявилось непросто. Замок на кришці люка виявився пошкодженим, тож рятувальникам довелось збивати петлю.

Але коли люк нарешті відкрили, пухнастик злякався та почав втікати по трубі, з якої кішечку намагались виманити за допомогою іграшкової машинки з радіокеруванням. Але інший люк виявився засфальтованим, а машинка загрузла в мулі, що накопичився в трубі.

Врятували хвостату за допомогою мобільного телефону, на якому ввімкнули нявчання дорослої кішки, та пастки з іжею. Кошеня почуло нявчання та запах смачного і пішло до пастки.

Наразі кішечка, якій дали ім’я Рейні, знаходиться в безпеці. Їй шукають родину.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадуємо, що в Одесі Окружний адміністративний суд заборонив використовувати тварин в цирку.

Раніше Знай.ua повідомляв, активісти вказали на перевертня у рядах Зеленського.

Також Знай.ua писав, в Україні закривається остання фабрика фуа-гра.