Чоловік і жінка розгорнули продаж наркотиків у Харківській області. Їх незаконну діяльність копи документували кілька місяців після того, як отримали інформацію про те, що двоє місцевих жителів займаються збутом наркотичного засобу “метадон”.

Протягом тривалого часу оперативники збирали доказову базу незаконної діяльності фігурантів. В результаті проведення комплексу заходів поліцейські задокументувати кілька фактів збуту наркотику наркозалежним громадянам.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисників поліцейські вилучили близько 250 грамів наркотичного засобу й 11 тисяч гривень, здобутих злочинним шляхом. Вилучене на чорному ринку оцінюється на суму близько 300 тисяч гривень.

Наркозбувачі затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Тепер їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомив Знай.ua, харківські правоохоронці затримали чоловіка, який робив наркотичні “закладки”.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що запоріжці зафарбували рекламу наркотиків на стінах.

Також Знай.ua писав, що Кернес показав всю "міць" боротьби з наркотиками, "повісив на стовпі".