Харківські університети увійшли в топ-1000 кращих вузів світу. Статистика була опублікована на сайті The Times Higher Education World University Rankings 2020
Навчальні заклади України в опублікованому списку представлені шістьма навчальними закладами. Ними стали: ХНУ імені Каразіна, ХПІ, КНУ імені Тараса Шевченка, Сумський державний та ЛНУ імені І. Франка виявилися в категорії 1000+.

В рейтинг потрапили ті навчальні заклади, в яких було враховано рівень довіри серед студентів і співробітників, уряди інших країн, а також кількісне співвідношення чоловіків і жінок.

Традиційно перше місце рейтингу належить Оксфордському університету, на другій позиції опинився Каліфорнійський технологічний інститут, а на третьому - Кембридж.

Нагадаємо, Київський політех відзначає 121-й день народження: чого ви точно не знали про найбільший виш Європи

Як повідомляв раніше Знай.ua, мідії врятували людей від голоду: на Вінниччині з'явився незвичайний пам'ятник


Також Знай.ua писав про те, що батьки, вам краще присісти: скільки доведеться заплатити за навчання у вишах України

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще