Харківські університети увійшли в топ-1000 кращих вузів світу. Статистика була опублікована на сайті The Times Higher Education World University Rankings 2020
Навчальні заклади України в опублікованому списку представлені шістьма навчальними закладами. Ними стали: ХНУ імені Каразіна, ХПІ, КНУ імені Тараса Шевченка, Сумський державний та ЛНУ імені І. Франка виявилися в категорії 1000+.

В рейтинг потрапили ті навчальні заклади, в яких було враховано рівень довіри серед студентів і співробітників, уряди інших країн, а також кількісне співвідношення чоловіків і жінок.

Традиційно перше місце рейтингу належить Оксфордському університету, на другій позиції опинився Каліфорнійський технологічний інститут, а на третьому - Кембридж.

Нагадаємо, Київський політех відзначає 121-й день народження: чого ви точно не знали про найбільший виш Європи

Як повідомляв раніше Знай.ua, мідії врятували людей від голоду: на Вінниччині з'явився незвичайний пам'ятник


Також Знай.ua писав про те, що батьки, вам краще присісти: скільки доведеться заплатити за навчання у вишах України

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще