Протягом усього дня небо у Харкові буде вкрите хмарами. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в суботу 31 серпня вологість повітря у Харкові складе від 34 до 72 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 18 до 26 градусів тепла.


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 05:46, а захід можна побачити у 19:23.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще


31 серпня відзначається день святих Флора і Лавра. З цього часу починаються осінні холодні ранки, які переходять у заморозки.

Останній день літа не завжди балував наших пращурів теплом: часто у цей день осідали важкі тумани, йшов дощ, дули вітри.

Нагадаємо, що у п'ятницю в Україні буде трохи тепліше, ніж напередодні. В основному по всіх областях очікується сонячна погода, але будуть кілька, в яких пройдуть дощі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у селі Лумшори у Перечинському районі Закарпатської області випав град у надзвичайній кількості.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні початок вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання.