У селищі Високому Харківської області двоє місцевих мешканців напідпитку пограбували односельця, повідомляє портал “Редпост”.

Як повідомляється, усі троє разом вживали спиртне, а по дорозі додому двоє товарищів по чарці вирішили відібрати в третього мобільний телефон. Один тримав його за руки, а другий забрав гаджет.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Затримали грабіжників по гарячих слідах — спершу одного, а через півгодини — іншого. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що вчора у Львові нетверезий чоловік заявив правоохоронцям на самого себе нібито за пограбування.

Як повідомляв портал Знай.ua, четверо ромів увірвалися до будинку бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали та жорстоко побили

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.