В самому середмісті Харкова місцеві мешканці зустріли лисицю, повідомляє газета «Сегодня» з посиланням на соціальні мережі.

Руду гостю з лісу помітили біля станції метро “Наукова”. Лисиця перебігала дорогу та побігла в бік Харківського національного економічного університету імені Кузнеця.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Волонтери закликають усіх мешканців Харкова — якщо лисицю побачать знов, негайно звертатись до Служби захисту тварин.

Нагадуємо, що на День Незалежності мешканці Львівської області незвичайним способом привернули увагу до місцевого ведмежого притулку.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Також Знай.ua писав про те, що 13-річний українець Олексій Середа з Миколаєва став наймолодшим чемпіоном Європи зі стрибків у воду за всю історію змагань.