Правоохоронці Харківської області відправили додому громадянина Росії, який не мав підстав для перебування в Україні, повідомляє медіа-група “Объектив” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, росіянин раніше був судимий за скоєння крадіжки та нещодавно звільнився з місця відбування покарання.

поліція
поліція

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після отримання в російському консульстві підтвердження його громадянства, росіянина було депортовано через пункт пропуску “Гоптівка”.

Нагадуємо, що декілька тому на “Гоптівці” прикордонники затримали громадянина Азербайджану, який намагався провезти до Росії партію наркотиків.

Як повідомляв портал Знай.ua , Лейла Стэд вирішила перехитрити шахраїв, які шантажували її інтимними фото.

Також портал Знай.ua писав, що шахраї маскують небезпечні віруси під популярні додатки.