Правоохоронці Харкова заарештували чоловіка, який розповсюджував особливо небезпечний наркотик, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, чоловік восени 2018 року придбав 16 грамів наркотику, які розфасував на 40 доз та розкладав у схованки. Затримали його правоохоронці просто на вулиці — зупинивши, знайшли у кишені 23 пакунки, які зловмисник ще не встиг розкласти.

Если бы «орел и решка» снималась на Салтовке и ведущий захотел бы оставить подгон для подписочников🥴

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 11 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чоловік повністю визнав свою провину та зізнався, що просто хотів підзаробити, оскільки опинився у скрутному фінансовому становищі. Суд призначив наркоділку шість років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі вирок суду ще не набрав чинності, оскільки триває час, відведений на апеляційне оскарження.

Нагадуємо, що тиждень тому прикордонники на Харківщині затримали громадянина Азербайджану, який намагався провезти наркотики до Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лейла Стед вирішила перехитрити шахраїв, які шантажували її інтимними фото.

Також портал Знай.ua писав про те, що шахраї маскують небезпечні віруси під популярні додатки.