Сьогодні, 28 серпня, через проведення Хресної ходи у Харкові буде перекрито рух деякими вулицями, повідомляє медіа-група “Объектив” з посиланням на Харківську міськраду.

Як повідомляється, з 10:30 по 11:00 ранку буде перекрито рух на Собороному узвозі та вулиці Університетській на ділянці від провулку Університетського до Бурсацького узвозу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також сьогодні та завтра з 8:00 до 17:00 буде обмежено рух транспорту на вулиці Северина Потоцького від вулиці Душкіна до вулиці Луї Пастера.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що через Хресну ходу у Харкові також змінить свої маршрути ціла низка харківських автобусів та тролейбусів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Киян залишили без міської електрички: кому доведеться ходити пішки

Також портал Знай.ua писав, Укрзалізниця обкладе львів'ян драконівськими штрафами: подробиці скандального ноу-хау