Одним з найзворушливіших моментів відзначення дня Харкова стало зізнання у любові до міста гостя з Ізраїлю, співака Наті Гейла, повідомляє портал “Город Х”.

Під час концерту до дня міста гість з міста-побратима Харкова Рішона-ле-Ціона виконав пісню “Мій Харків” разом із заслуженою артисткою України Вікторією Венниковою та юною співачкою Єсенією Міллер.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сам Наті Гейл народився у російькому місті Ліпецьку, але дуже скоро після народження сина його батьки емігрували до Ізраїлю. На сцені він з чотирьох років, брав участь у сьомому сезоні українського шоу “Голос Країни”. Також займається відкриттям молодих талантів.

Нагадуємо, що святкування дня Харкова не обійшлось без скандалу через запрошення російського гурту, який виконував пісні відомого гурту Metallica.

Як повідомляв раніше Знай.uа один із зловмисників вирвав з рук телефон і втік.

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський вирішив роздавати пенсії направо і наліво: до чого тут ізраїльтяни.