За перше півріччя 2019 року в Харківській області зафіксовано збільшення сумм сплачених податків, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на головне управління ДФС у Харківській області.

Як повідомляється, за січень-липень 2019 року харків’яни сплатили єдиний внесок на соціальне страхування громадян на загальну суму 8,6 мільярдів гривень, що більше, ніж на 22 відсотки більше, ніж у минулому році.

податки
податки

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також у ДФС нагадують про нові реквізити для сплати єдиного внеску, які можна знайти на офіційному сайті відомства.

Нагадуємо, що з 22 серпня запрацювали нові правила щодо експлуатації на території України автівок на іноземній реєстрації.

Як повідомляв Знай.uа під Франківському накрили голову митниці, СБУ давно придивлялася": кадри спецоперації.

Також Знай.uа писав, lifecell опинився в топ-3 аутсайдерів за версією ГФС: ніякого прибутку, обігнав банки збитковості.