B районному центрі Золочеві Харківської області невідомі обстріляли родину лелек, повідомляє портал “Комментарии”.

Як повідомляється, лелеки жили на водонапірній башті на околиці Золочева. Найімовірніше, в них стріляли з пневматичної рушниці. В наслідок цього один птах загинув, ще один поранений прибився до місцевих мешканців та залишився жити в них.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

B соціальних мережах пишуть, що це не перший подібний випадок. Раніше так само лелек обстріляли в селищі Писарівка Золочівського району.

Нагадуємо, що нещодавно у Bінницькій області викрили браконьєра, який займався незаконним виловом риби.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що нещодавно у Вінниці затримали та припинили незаконну реалізацію іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.

Також, портал Знай.ua розповідав, що поліція розпочинає "полювання" на євробляхерів: якими будуть штрафи з 22 серпня.