На Харківщині чоловік ледь не зарізав співмешканку, подробиці моторошної події повідомили в обласному ГУ Нацполіції України.

Як зазначають правоохоронці, про подію їм повідомила 20-річна мешканка с. Шелудьківка Зміївського району: дівчина розповіла, що в її матері перерізана шия. Поранену терміново госпіталізували.

Виявилося, що ножове поранення 55-річній жінці наніс її 50-річний співмешканець. Чоловік зловживав алкоголем, і у стані сп’яніння через напад ревнощів ударив жінку в шию ножем. Після цього він спокійно пішов спати.

Під Харковом Отелло жорстоко помстився коханці

Наразі чоловіка затримано, йому інкримінують замах на умисне вбивство, відповідно до ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 ККУ. Злочинцеві загрожує 15 років тюрми.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, у Полтавській області чоловік після побутової сварки зі своєю дружиною облив себе бензином, а потім підпалив.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вул. Здолбунівській активісти спіймали педофіла, але покарати його не вийшло.

Також портал Знай.uа писав, що в Запоріжжі молодий нелюд розправився з пенсіонером.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM