Мешканці райцентру Первомайський Харківської області до Дня Незалежності зробили незвичайний флеш-моб, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, мешканці Первомайського зробили гігантський бутерброд з салом. Створений він був з невеликих бутербродиків. Окрім сала, на хліб також клали помідори, часник, болгарський перець та зелень.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після того, як бутерброд був закінчений, його повністю з’їли за якихось 15 хвилин.

Нагадуємо, що політтехнолог Михайло Подоляк порівняв День Незалежності Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Також Знай.uа писав, що Марина Порошенко нарвалася на праведний гнів українців з-за комедії про війну на Донбасі: "Пора вже відправити туди своїх дітей".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що куди витрачає державні гроші фонд Марини Порошенко.