Вчора, 25 серпня, у Харкові сталось займання у складських приміщеннях на вулиці Беркоса, повідомляє газета “Сегодня” з посиланням на Головне управління ДСНС у Харківській області.

Як повідомляється, від вогню постраждало близько 100 квадратних метрів площі, де знаходяться пункт прийому металу, розібрані машини та покришки. Очевидці повідомляли про те, що бачили стовп густого чорного диму, що піднімався в небо.

Горит приемка металла на Южном посту(Сортировка),много покрышек и разобранные авто.

Geplaatst door Виктор Челомбитько op Zondag 25 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наразі інформація щодо постраждалих та причин виникнення пожежі відсутня.

Нагадуємо, що в середині минулого тижня у Харкові через коротке замикання згорів гараж разом з автівкою.

Як повідомляв Знай.uа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Також Знай.uа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.