Мер Харкова Геннадій Кернес нахамив представниці Слуги народу Марії Мезенцевій, яка була депутатом Харківської міськради і займалася питаннями гендерної рівності.

Про це повідомляє портал "НВ"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зауважити, що на засіданні міськради Кернес дорікнув її за зачіску, коли вона йшла до трибуни наприкінці сесії міськради.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ми надаємо слово Марії Мезенцевій, але вона хоче подякувати і все… Ну шо ти зачіску не зробила, нічого не зробила…", - заявив Геннадій Кернес.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На що Мезенцева відповіла, що завжди з зачіскою, і вона у неї натуральна.

"Ні, я бачив твої ролики - трохи по-іншому", — додав мер Харкова.

Нагадаємо, що на черговому засіданні Харківської міської ради мер міста Геннадій Кернес здивував усіх тим, що спілкувався українською мовою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові місцеві мешканці піддали нищівній критиці спроби міського голови Геннадія Кернеса дати бій розповсюдженню наркотиків.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканці Харкова бурхливо відреагували на пропозицію мера міста Геннадія Кернеса робити пропозиції з боротьбі з засиллям наркотиків в місті.