У Харкові, 24 серпня, буде мінлива погода. Після ясного ранку буде похмурий день, але ввечері хмари повинні розсіятися.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також, за прогнозами синоптиків, в День Незалежності буде без опадів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прекрасна новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що у цей день вшановується пам'ять святого Евпла. У народі цей день називають Болотні вогні, Чудеса на болоті. Ці незвичні назви пов'язані з народним повір'ям, що 24 серпня на болоті буває чути свист, пісні, а нікого немає. З колишніх часів дійшло таке спостереження: якщо вранці пішов дощик - вдень буде хороша погода.

Нагадаємо, що підвищення рівня Світового океану не пройде безслідно для людей та інших живих організмів на планеті. Це приведе до еволюційних змін у живих організмів і може стати згубним для людей.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у зв'язку з різким підвищенням температури по області Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Також портал "Знай.uа" писав, що відпочинок в Бердянську для багатьох може закінчиться вже зовсім скоро. А все через нашестя медуз, від яких туристам ніде сховатися.