Сьогодні, 22 серпня, у Харкові та області очікується тепла та хмарна погода, вдень можливий дощ, інформує Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків температура повітря вдень очікується на рівні 30-32 градуси тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 17-19 градусів вище нуля. Вітер — північно-східний, 5-10 метрів за секунду.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадуємо, що сьогодні майже на всій території України очікується ясна та тепла погода. Лише у Чернігівській, Сумській та Харківській областях можливі дощі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні дещо знизився та становить 25,20 гривень за долар.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять апостола Матвія.