Сьогодні, 21 серпня, у Харкові та області очікується хмарна, але суха та тепла погода без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Температура повітря вдень становитиме від 29 до 31 градусів тепла, а вночі стовпчик термометра опуститься до 15-17 градусів вище нуля. Вітер — північно-східний, 5-10 метрів за секунду.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні тепла та суха погода без істотних опадів очікується на більшості території України. Лише у західних областях синоптики прогнозують дощі, можливо — з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” поавідомляв про те, що сьогодні гривня знов почала зміцнюватись — її офіційний курс становить 25,13 гривень за долар.

Також “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять святого Мирона, критського чудотворця.