Сьогодні у Харкові та області очікується тепла та суха, але хмарна погода без особливих опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Температура повітря вдень становитиме 30-32 градуси тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 17-19 градусів вище нуля. Вітер — південний, 7-12 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні на західних областях, Житомирщині та Вінниччині синоптики прогнозують дощі, подекуди з грозами. На іншій території України очікується хмарна, але тепла та суха погода.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні гриввня продовжила зміцнюватись — її офіційний курс на 15 серпня становить 25,24 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні православні християни відзначають перенесення з Єрусалиму до Константинополя мощей апостола від семидесяти Стефана.