На сайті Харківської міської ради з’явилась петиція щодо створення в міських парках кімнат для батьків та дітей, повідомляє портал “Город Х”.

Автор петиції повідомляє, що наразі у парках Харкова для батьків, які гуляють з дітьми, нема приміщень, де можна було б змінити підгузник чи сходити в туалет, при цьому не залишаючи коляску з дитиною на вулиці без нагляду. Доводиться це робити або просто неба, або бігти додому. Саме тому автор петиції просить створити в парках Харкова “Кімнати батьків та дітей”.

Для того, щоб петиція потрапила на розгляд міської ради, вона має набрати 5 тисяч підписів за три місяці.

Нагадуємо, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась інша петиція, автори якої пропонують встановити в метро автомати для прийому пустих пластикових пляшок, здача яких буде зараховуватись, як оплата за проїзд.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.