Президент України Володимир Зеленський прибув до Харкова з першим робочим візитом.

Сьогодні, 17 липня, він проводить нараду з питань боротьби з незаконною природно-ресурсної господарською діяльністю в області в приміщенні Харківського обласного управління лісового господарства.

Після наради, відповідаючи на питання журналістів, Зеленський зазначив, що не має планів по зміні глави Харківської обласної державної адміністрації. Він заперечує, що має плани по призначенню губернатором Харківської області Вадима Слюсарева.

"Ми шукаємо в кожній області адекватних менеджерів ... але я не розглядав цю людину (Слюсарева) на пост ...", - сказав Зеленський.

Також він повідомив, що і інших кандидатур на цю посаду у нього немає.

Зараз головою Харківської обласної державної адміністрації є Юлія Світлична.

Володимир Зеленський відповів на питання журналістів під час робочої поїздки до Харкова. На питання про те, чи планує змінювати голову Харківської облдержадміністрації, президент відповів: «Ми шукаємо в кожній області адекватних менеджерів. Я знаю, що підіймалось питання пана Слюсарева. Хтось мені казав. Але це хтось запускав, ну я не знаю, з локального штабу запускав цю інформацію. Я не розглядав цю людину на цю посаду». Володимир Зеленський також розповів, що ще не визначився із власною позицією про те, чи потрібні країні дострокові місцеві вибори. «Не знаю поки що. Я думаю, що зараз дійсно може бути забагато в такий термін виборів. Мені так здається. Поки що. Але побачимо, як будуть працювати всі місцеві люди. Тому що поки що я проїхав декілька областей. Бачу, що з ними дуже складна ситуація. У мене дуже складний діалог. Тому може і вирішу. Вирішимо. Не можна ж казати «Я», — сказав Зеленський. Кореспонденти UA: Харків також запитали в президента його ставлення до подвійного громадянства Олександра Куницького, кандидата-мажоритарника по 169 виборчому округу, що у Харкові. «Мені сказали, що він здав паспорт, що він звернувся з приводу того, що б здати паспорт. Законом він не може бути депутатом, якщо у нього є подвійне громадянство. Я думаю так все. Якщо у нього є другий паспорт, якщо він його не віддав, то він не може бути депутатом. Але ви ж розумієте проти кого, так? Проти кого? Хочете замість цієї людини Грановського? Я ж не вирішую, і ви не вирішуєте».

Geplaatst door UA: Харків op Woensdag 17 juli 2019

Нагадаємо, 13 липня Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва.
Серед "досягнень" нового голови Херсонської ОДА заробляння на крові та причетність до вбивства Гандзюк

Як повідомляв портал Знай.ua, в Дніпрі Володимир Зеленський вибивав з Кличка борги.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua писав, 13 липня Володимир Зеленський відчитав виконуючого обов'язки голови ГФС України Олександра Власова та закликав його написати заяву про звільнення.