На Харківському проспекті Ювілейному автівка Nissan Almera вилетіла на тротуар та спричинила ДТП, повідомляє видання “Politeka”.

Автівка, за кермом якої сиділа 20-річна дівчина, знесла агітаційний намет партії “Слуга народу” та врізалась у багатоповерхівку. В наслідок аварії постраждала одна з агітаторів, яку доправили до лікарні. Як повідомляється, причиною аварії стала відмова гальм в легковика.

Сейчас на 📍50/50 пиzдос Баба на Nissan Almera вылетела на тротуар, снесла агитационную палатку с людьми и врезалась в 16-ти этажку😳 Пострадали люди которые находились рядом с палаткой.

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 16 juli 2019

Також варто зазначити, що на задньому склі автівки були знаки “У” та наліпка про обмеження швидкості до 70 кілометрів на годину, які вимагаються правилами дорожнього руху, якщо стаж у водія менший, ніж два роки.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що в понеділок у місті Ізюм сталась ДТП за участю мотоцикліста, який врізався у шкільний паркан.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові п’яний поліцейський проігнорував вимогу дорожного знака та скоїв смертельну ДТП.

Також “Знай.ua” повідомляв про харківську “автоледі”, яка переплутала педалі газу та гальм, через що скоїла ДТП.