У Харкові колишня директорка соціальної служби, яку звинувачують у службовій недбалості, отримала звільнення від покарання з випробувальний термін один рік, повідомляє медіа-група “Обьектив”.

Два роки тому через її службову недбалість у Новобаварському районі Харкова померла трирічна дитина, яка систематично піддавалась насиллю в родині. Наразі і матір,і батько малюка відбувають покарання у місцях позбавлення волі.

Як з’ясувалось, дитину можна було врятувати, якби керівник соціального центру відреагувала на звернення громадянина щодо необхідності забрати дітей шести та трьох років з родини його сестри, оскільки батько їх б’є.

Однак, директриса соціального центру провела перевірку лише формально, не відвідавши будинку проблемної родини та склавши акт про перевірку зі слів матері, яка заперечувала насильство у родині.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що ранше у Києві сталась резонансна ДТП — п’яний водії влетів у таксі, в якому їхала родина з дитиною.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про ще одну “п’яну” аварію, в якій також постраждала дитина.

Також “Знай.ua” повідомляв про аварію під Красноградом, яка забрала життя двох людей.