Відзначити стародавнє свято Івана Купала харків’яни та гості міста зможуть відзначити на однойменному фестивалі флористики та ремесел, повідомляє портал “Город Х”.

Фестиваль пройде на території арт-заводу “Механіка. Інша земля”. На ньому на гостей очікують майстер класи від найкращих ремісників — художня ковка, гончарство, карбування монет, валяння з натуральної вовни, виготовлення скляних мініатюр, плетіння традиційних віночків та багато інших. Також гості зможуть взяти участь в тематичному купальському квесті — пошуку квітки папороті, яка є одним з символів Івана Купала.

Також на фестивалі будуть ярмарка продукції ручної роботи та виставка картин. А на завершення гостей чекають файр-шоу та ще один символ свята Івана Купала — велике багаття.

Нагадуємо, що свято Івана Купала має дуже давню історію та пов’язане із цілою низкою традицій та обрядів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що цьогорічний фестиваль “Atlas Weekend” отримав скандальний присмак через участь в ньому відомого російського гурту.

Також “Знай.ua” інформував про те, що купальскі вихідні навряд чи будуть сонячними.