У Харкові співробітники обласного лабораторного центру зафіксували два випадки захворювання на лептоспіроз, хворобу, що передається гризунами, повідомляє портал “Город Х”.

Також повідомляється про суттєве зростання захворюваності на інфекційні хвороби. У 28 разів більше стало випадків захворювань на кір, майже вдвічі частіше стали хворіти на хворобу Лайма та більш, ніж в півтора рази, збільшилась захворюваність на коклюш. А кількість захворювань на кишкові хвороби зменшилась вдвічі, а для деяких хвороб — втричі.

Нагадуємо, що в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун розвінчала деякі міфи про депресію.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що одне з найпопулярніших місць відпочнку атакували комарі, що несуть небезпечну хворобу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Києві кожен може безкоштовно перевірити своє здоров’я в рамках проекту “Лікар у Вашому домі”.