Синоптики розповіли, що саме сьогодні погода підготувала жителям Харкова.

Отже, з самого ранку у місті сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Також очікується без опадів. Температура вдень становитиме від +23 до +31.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вітер буде 2.7 м/с. Також в цей день слід приділити особливу увагу тому, що синоптики попереджають, що 23 червня можливе загрозливе поєднання високої температури повітря та сухої погоди.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що 23 червня вшановується пам'ять священномученика Тимофія Пруського. У народі день Тимофія називали мишачий писк. За повір'ям, у цей день по землі ходять-бродять привиди.

Старі люди вірили і бачили у цю пору великі "зграї мишей" на подвір'ях, що не передвіщало нічого хорошого. Погоду в цей день передбачали по диму від вогнища: якщо він піднімається стовпом - на ясну погоду, стелиться по землі - до негоди. А якщо на Тимофія засуха, то в цей день добра не чекай.

Нагадаємо, що погода у Харкові на 22 червня: стихія влаштує українцям пекельний уїк-енд

Раніше портал "Знай.ua" писав, що погода в Харкові на 21 червня: палючу спеку "притушить" хмарами, дихати стане легше

Також портал "Знай.ua" інформував, що погода на 22 червня: похолоднішає лише в кількох областях