Вода в річці Уди в районі Пилипівки (Харків) набула яскраво-оранжевого забарвлення.

Фото і відео річки опублікували в соцмережах, пише видання Корреспондент.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Люди підозрюють, що в річку злили відходи виробництва.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це було єдине місце, де діти Пилипівки могли охолодитися під час спеки. Це екологічна катастрофа - риба, жаби, черепахи, качки плавають ледь живі", - пишуть очевидці.

Також все частіше на біля берегів Дніпра останнім часом майорять "сміттєві островки", вкриті світло зеленою плівкою. І це – тільки верхівка айсбергу. Знай.ua дізнавалися, у якому стані нині знаходиться найживописніша водойма Києва та які фактори є найнебезпечнішими для річки.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одесі до медиків стали надходити масові скарги від батьків дітей після того, як вони викупалися в морі. Батьки відзначають, що у дітей після купання спостерігається алергічний висип, слабкість, блювання та підвищення температури до 38,5.

Також портал "Знай.ua" інформував, що Одесу заполонив неймовірний сморід: містяни тікають із пляжів