У Харкові та області у неділю, 16 червня, синоптики обіцяють дощ з грозою.

Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, вночі температура повітря буде всього лише 17-19 тепла. Вітер очікується північно-східний 5-10 м/сек. Опадів не прогнозують.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вдень температура повітря підніметься до 28-30 градусів. Вітер північно-східний 5-10 м/сек. Синоптики обіцяють дощ із грозою.

Нагадаємо, що згідно з прогнозами синоптиків, дощі можливі в неділю, 16 червня. Вони пройдуть в східних і західних регіонах країни. А також опади можливі у Вінницькій та Одеській областях. Синоптики попереджають, що в деяких регіонах можливий град і шквальний вітер.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 16 червня практично у всіх областях України стовпчики термометрів піднімуться до +30...+35 градусів. Трохи більше пощастить мешканцям Закарпаття, де вдень будуть більш комфортні +25...+29 градусів, а ввечері райські +15...+19 градусів.

Також портал "Знай.uа" писав, що у ці вихідні, 15-16 червня українців чекає довгоочікуваний сюрприз. Синоптики розповіли, що в ці дні пройде хвиля дощів, але пощастить не всім регіонам.