Сьогодні у Харкові та на території Харківської області збережеться задушлива спека, з якої спробують позмагатися періодичні дощі.

Український Гидромецентр просить не забувати про питний режим, що особливо важливо в таку аномальну погоду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вранці стовпчики термометрів продовжать повзти вгору, досягаючи місцями тридцяти трьох градусів. Втім, не виключена ймовірність того, що сильні дощі, а місцями навіть грози сьогодні прийдуть харків'янам на допомогу. Правда, не варто розраховувати на освіжаючий бриз, адже після дощу знову вигляне спекотне сонце. Враховуючи, що трохи перевести дух і відпочити від задушливої духоти, накрила регіон минулого тижня, практично не вийде, варто максимально обережно ставитися до проведеного на вулиці часу. Існує небезпека отримання сонячного удару, і це дуже серйозна проблема.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

За даними синоптиків, вночі температура повітря складе до двадцяти градусів вище нуля. Вітер південний з поривами в шість метрів за секунду. Приємно і легко дихати можна буде тільки під час дощу чи грози, правда, вони пройдуть не на всій території Харківщини.

Варто очікувати мінливу хмарність з незначними опадами. А завтра вранці на небо повернеться яскраве сонце. Після сьогоднішнього дня дощів не передбачається ще досить довго, так що варто приготуватися до тривалого, спекотному літу. Вона обов'язково порадує як сонячними вихідними, так і приємними, літніми грозами.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.