В Харківській області спалахнув бурхливий соціальний конфлікт між водієм автобуса та однієї з пасажирок.

Обставини події і відео інциденту у соціальних мережах опублікували свідки того, що сталося.

Резонансний конфлікт стався в рейсовому автобусі, що прямував за маршрутом "Харків - санаторій "Бермінводи". В однієї з пасажирок, матері з дитиною, виникли підозри, що водій бере завищену суму за проїзд, оскільки в самому автобусі вартість проїзду не була вказана. Жінка ввічливо попросила надати їй проїзний квиток, на що водій відповів рішучою відмовою. Більш того, він почав ображати пасажирку, а потім зупинив автобус і в жорсткій формі зажадав від жінки залишити транспортний засіб.

Більш того, в ситуацію регулярно вмешивалась супутниця водія, що сиділа поруч з ним і называвшая його "Мася". Сам водій, нецензурно облаявши пасажирку, заявив, що "має право обирати пасажирів для перевезення". Пасажирка знімала те, що відбувається на мобільний телефон, однак її у підсумку разом з дитиною просто виштовхали з маршрутки, повернувши частину заплаченої за проїзд суми. Характерно, що за жінку так ніхто і не заступився, побічно посприявши свавіллю водія автобуса.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.