В мережі оприлюднили кадри колонії, в якій знходиться винуватця смертельного ДТП на Сумськый Олену Зайцеву.

Про це повідомляє інформаційний портал «КРАПКА».


Пенітенціарії розповіли, що відмінно пам'ятають коли в 2017 році до них доставили Олену Зайцеву. Тоді вона постійно плакала і ні з ким говорила. Зараз же все по іншому, напевно, вона звикла, що багато років вона проведе в колонії і іноді може заговорити.

Але вона все ж відмовляється їсти тюремну їжу, тому харчується тим, що їй передає рідня. З тюремного раціону вона їсть лише хліб.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


«Коли Олена Зайцева тільки потрапила до нас, вона постійно плакали і майже ні з ким не говорила. Зараз її психологічний стан не викликає побоювань. Олена часто заходить у кабінет психолога просто виговоритися. Це крім обов'язкових занять», – розповідає психолог в СІЗО.



На території слідчого ізолятора, в якому перебуває Зайцева є церква, вона часто туди заходить. Також відомо, що Зайцева зверталася до тюремних медиків, у неї неврологічні захворювання.



Екс-глава пенітенціарної служби Сергій Старенький розповів, що Зайцеву засудили за вбивство по необережності, тому вона буде сидіти у так званій колонії-поселенні. У ній режим як в армії. Після перевірки можна займатися чим хочеш, за бажанням – працювати. Практично немає ніяких обмежень у переміщенні всередині колонії і кількості побачень з рідними.

Нагадаємо, дєло Зайцевої отримала несподіване продовження.

Як повідомляв раніше Знай.іа, херсонський послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку

Також портал Знай.іа писав, що в Одесі люди каталися в трамваї з трупом.